Laat stoffen je interieur bepalen.

Gepubliceerd op

Om een moderne woonkamer toch een warm gevoel te geven is het gebruik van stof aan te raden. Zo zal een stoffen zetel de ruimte totaal anders doen uitstralen en aanvoelen dan een lederen zetel. Hoekzetels dragen ook bij tot een knusser gevoel in de leefruimte. Elke dag opnieuw komt u op uw bank, in uw fauteuil of relaxzetel tot rust.

Woonstijl

Wat is uw persoonlijke stijl? Hoe maakt u gebruik van de mooiste stoffen? Met andere woorden: wat maakt van uw huis een thuis?
Smaken verschillen uiteraard, maar bij ons kun je je eigen smaak samenstellen en dit naar een budget dat je zelf voorop stelt.

Interieurstoffen

Op onze website bieden wij een groot assortiment in exclusieve stoffen van  bijzondere goede kwaliteit waaronder. Overgordijnstof, inbetweens, vitrage, verduisteringstoffen, gordijnvoering, brandvertragende stoffen met certificaten (project stoffen), outdoorstoffen, skai , leder, kunstbont en bekledingstoffen.
Stoffen in huis, dé webshop voor uw interieur: decoratiestoffen, sierkussens, kussens van Linum en ook behangpapier Roomblush! Instore & Online …decoratiestoffen voor creatieve doeleinden als sierkussens, plaids, stoffering, gordijnen , ook outdoorstoffen en behang.

Stoffen op maat.

Geen zin om je eigen stoffen te ontwerpen? Geen probleem wij nemen graag deze taak op ons. Bezorg ons je keuze van stof en de maten. Wij nemen de rest voor onze rekening.

Bron: https://thomas-interieur.be/zitten/