Je nieuwste IKEA-crush! Hondenkussentjes, kattenbedden en -mandjes.

Gepubliceerd op
Huisdier Collectie

Een tijdje geleden werd al aangekondigd dat IKEA een collectie voor honden en katten ging maken. Zoals we dat van Zweedse meubelgigant gewoon zijn, is het een betaalbare collectie die er ontzettend leuk uitziet. Deze meubels voor uw huisdier liggen vanaf 7 april ook in België in de winkels. 

Vergeet de BILLY-kasten en de LACK-tafeltjes. Je nieuwste IKEA-crush is een accesoire voor je huisdier. Zoals hondenkussentjes, kattenbedden en -mandjes. Deze passen helemaal bij je bestaande meubels van de meubelgigant. Zo kun je nu een miniversie van je sofa voor je kleine vriend kopen. De nieuwe lijn kreeg de naam LURVIG. Dit betekent harig in het Zweeds. Bovendien bevat het een dertigtal verschillende producten in verschillende maten en kleuren.

Volgens de wensen van uw huisdier

Dierenartsen hebben geholpen bij de ontwikkeling van de lijn. Dit betekent dat alle items volledig voldoen aan de behoeften van jouw favoriete viervoeter. Het was heel belangrijk om te vertrekken vanuit de natuurlijke behoeften en gedragingen van de dieren. Hoe ze slapen, eten of spelen bijvoorbeeld. Op basis daarvan ontwierpen ze een product dat ook rekening houdt met onze menselijke behoeften, zoals stijl en vorm.

Betaalbare prijs

Het stuk waar ik het meest trots op ben, is een kussen voor huisdieren. We sporen de baasjes aan om het op te vullen met een oude trui, een deken of een handdoek. Zo krijgt je huisdier een comfortabel kussen dat ook heel vertrouwd ruikt. Aldus designer Inma Bermudéz: Ik deel mijn leven zelf met drie honden en miste altijd nog leuke producten voor huisdieren tegen een betaalbare prijs. Dus zou ik het super vinden als de collectie mensen ertoe aanzet om meer qualitytime door te brengen met hun huisdieren.

Prijzen variëren van 99 cent voor een frisbee tot een mand van 49 euro. De LURVIG-collectie is vanaf 7 april verkrijgbaar in de winkels en online.

Bron: 28/03/2018 – MV/TVM – Het Laatste Nieuws, Ikea