Velvet marble and gold

velvet marble and gold

Je als een koning(in) voelen in je interieur? Een luxe look met velvet, marble and gold  in je interieur is een echte trend. In deze blog kun je lezen welke meubels, materialen en kleuren je kunt combineren om deze luxe woonstijl te ceëren. Je huis zal één en al luxe ademen!

Velvet Marble and gold

In deze trend zie je veel grote ronde zitmeubelen die bekleed zijn met zacht fluweel. Fluweel voelt prettig aan en draagt bij aan de chique uitstraling die hoort bij de luxueuze look.

Voor een extra luxe uitstraling combineer je fluweel met goud! Houd het wel subtiel. Door de juiste balans te vinden krijgt je huis een chique uitstraling.
Houd je het liever wat subtieler? Kies dan voor fluwelen accessoires, zoals mooie kussentjes. Ook met een fluwelen poef voeg je een sprankje glamour toe aan je interieur.

 

Velvet marble and gold

Velvet Marble and gold

Als je dacht dat marmer kitsch en ouderwets is, dan heb je het volledig mis. In deze trend zien we veel marmer. Dit materiaal wordt bijvoorbeeld toegepast op de vloer of op de muren, maar ook marmeren tafeltjes zijn erg populair. Marmer is over het algemeen een kostbaar materiaal.

velvet marble and gold

Bent u helemaal weg van marmer, bekijk dan ook zeker deze blog op onze website.

Chic glas

Ook het materiaal glas wordt veel gebruikt binnen deze trend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glazen tafeltjes. Ook zien we veel glaswerk, zoals mooie glazen en vazen. Als je het helemaal luxe wilt aanpakken kies je natuurlijk voor kristalglas.

Velvet Marble and Gold

Om de chique look compleet te maken, kunnen metalen zoals messing en goud natuurlijk niet ontbreken! Deze stijlvolle metalen geven de finishing touch aan je luxe inrichting. Goud doet veel voor warmte in het interieur. De kunst bij zo’n uitgesproken kleur is om het subtiel te houden. De rijke sfeer die goud met zich meebrengt kan snel omslaan naar kitch en dat is niet wat we in gedachten hebben.

“A touch of gold” en dus geen “splash of gold” is de boodschap.

Velvet marble and gold

Diepe, donkere kleuren

Bij deze trend geven we de voorkeur aan diepe, donkere kleuren, zoals donkergroen, donkerrood, donkerblauw of donkergrijs. Kleuren creëren een bepaald gevoel en deze donkere tinten dragen bij aan de chique uitstraling in je interieur.

velvet stoelen tafel va glas goude accenten en donkere diepe kleuren

Je weet nu hoe je zelf een stijlvol interieur kunt creëren volgens deze luxe look trend. Velvet, marble and gold is the way to go ! Ben jij ook al fan geworden van deze trend?

bronnen: 
http://www.bolia.com 
http://www.gubi.com 
https://desenio.nl