Huis voor katten en hun personeel

Gepubliceerd op
katten-stairs

Huis voor katten en hun personeel

Katvriendelijk je huis inrichten

In een katvriendelijke woning wordt rekening gehouden met de katten en hun specifieke behoeftes. Daarbij moet u zich realiseren dat er wezenlijke verschillen zijn tussen de behoeften van een poes en deze van een mens. Toch is een huis gemaakt voor mensen. Deze is eigenlijk niet meteen geschikt voor katten. Daarom moeten er speciale voorzieningen getroffen worden. Een katvriendelijke woning biedt uw fluffy vriend een veilig onderkomen. Deze leefomgeving die rijk is aan gezonde geestelijke en lichamelijke prikkels.

Katvriendelijk

Een katvriendelijk huis voor elke kattenliefhebber. Dan wordt het een hemel op aarde voor elke kat.  Zelfs mensen zonder poezen vinden dit design zelfs interessant. Deze inrichting integreert  de behoeften van twee soorten in één enkele interieur-layout.

Creatief

Onderstaande creatieve sets van binnenruimtes worden compleet geleverd. Alles voor het maken van kat-wandelingen, klimmen en hoekjes en gaatjes voor het luieren van katten, is inbegrepen. Een gesloten ruimte op het dak zorgt ervoor dat katten buiten kunnen ronddwalen zonder eraf te vallen. De aangepaste badkamer heeft duidelijk een speciale kattenzone en een kattenbak in gedachten.

Dus geef de kat veel ruimte om te kunnen spelen. Daardoor moet je wel zelf wat ruimte opofferen. De volgende inspiratie beelden laten zien wat je allemaal kunt doen in huis om het de kat leuker te maken.

Trapoplossingen voor de kat

Wil je iets leuks verzinnen voor de kat om naar boven te gaan? Dan denk eens na over een leuke wandoplossing naast de trap. Zodat de kat er overheen kan lopen. Dit kan tussen uw wanddecoratie. Ook mogelijk als geheel mooi wandmeubel voor de kat zelf.

Maak het de katten naar hun zin!

Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken voor katten. Ze vinden het leuk om over smalle planken te lopen.  Dus op trapjes lopen en door openingen kruipen. Daarom zijn Krabpalen of plekken waar ze kunnen krabben een must. Maar het kunnen ook fijne slaapplekken zijn.

Kortom, gelukkige katten geven gelukkig personeel !

Bron: Dornob Staff – www.dornob.com  www.treehugger.com