Black & Marble

Gepubliceerd op
marmer badkamer

Bent u het type dat graag over the top gaat met het interieur van uw woning? Hier zijn alvast een paar tips om uw partner te overtuigen van marmer!

Keuken

Een van de plaatsen waar natuursteen de beste blikvanger zou zijn is in de keuken. Hier zou immers een zwart marmeren wand er zeker elegant uitzien en een dramatisch en glamoureus gevoel geven. Het werkt goed in zowel moderne als traditionele keukens. Mijn voorkeur is dan liever modern en strak.

Leefruimte

3 redenen waarom u voor natuursteen in uw leefruimte moet kiezen!

  1. UitstralingMarmer valt op door zijn elegante tinten die zijn verweven met subtiele vertakkingen. Waardoor je een duurzame en luxueuze touch krijgt in je woning.
  2. KleurenaanbodMarmer heeft van nature veel verschillende tonen zoals bruin, mokka, zwart & parelmoer.
  3. Duurzaamheid: Misschien wel het belangrijkste pluspunt van natuursteen. Het gaat gegarandeerd levenslang mee. De buitengewone weerstand en het eenvoudige onderhoud van marmer maken ze ideaal voor in een woning.

Blikvangers van marmer

Is marmer niet binnen uw budget? Hier een tip om natuursteen in je woning te integreren.

Ook al maakt natuursteen uw woning wat exclusiever en luxueuzer, het kan ook subtiel en modern zijn. Denk aan een meubel in uw woning dat u voorziet met een marmeren blad. Misschien kan een klein detail het verschil maken.

Accessoires

Natuursteen is de laatste jaren veel meer een echte blikvanger geworden! Zo zijn er ook veel accessoires ontworpen met een stenen motief. Zoals bijvoorbeeld behangpapier bedrukt met een marmeren patroon. Deze oplossing is niet zo duurzaam maar wel een betaalbaar alternatief.

bron: https://www.pamesa.com/